Meten is weten: hoe loopbaan-fit ben jij? 

 

Talentlogiqs, licensed by Universiteit Antwerpen heeft het Career Fitness Profiler instrument ontwikkeld op basis van actuele wetenschappelijke inzichten.  Je ontvangt een volledig rapport dat je een spiegel voorhoudt over je loopbaan:

 • Loopbaanvaardigheden: Hoe goed zijn je loopbaanvaardigheden ontwikkeld: heb je een hoofd dat mogelijkheden ziet, geeft je buik de weg aan naar wat je écht nodig hebt en volg je die weg, zijn je armen sterk genoeg om kansen naar je toe te trekken en durven je benen de sprong te wagen als je moment daar is? 
 • Loopbaanwaarden: Wat drijft je in je loopbaan? Waarden maken deel uit van je identiteit en kunnen je helpen om richting te geven aan je loopbaan. 

  • Energie & Stress Balans: geeft je inzicht in je huidig stressniveau. Heb je energie te over of schuur je tegen overspannenheid aan? 

   

  Uitgebreide feedback en aanzet tot actieplan

   

  Nadat je de test hebt ingevuld nodig ik je uit voor een uitgebreide feedback-sessie. Je wordt uitgedaagd na te denken over jezelf op basis van je rapport. In hoeverre vind je wat je belangrijk vindt in werk ook echt terug in je huidige job? Zitten er valkuilen in de zaken die je najaagt? Wat kan je doen om je loopbaanvaardigheden aan te scherpen zodat je er nog beter in slaagt te krijgen wat je zoekt? En wat leer je uit je energie - stress balans over het evenwicht dat je al dan niet hebt gevonden? Aan het eind zie je helder met welke acties voor meer energie en werkgeluk je zelf aan de slag kan gaan.

   

  Wil je meer weten of een test aanvragen?