Loopbaanbegeleiding voor particulieren

 

  • Wil je een job waarin je je ambitie beter kan waarmaken of al je talenten kan ontplooien?
  • Haal je nog weinig energie uit je werk?
  • Zit de balans tussen je werk en privé-leven scheef?
  • Zou je liever een job doen die je meer voldoening geeft? 
  • Bots je op conflicten met je collega's of je baas? Of ga je die net uit de weg?
  • Sta je voor een strategische keuze op werkvlak en weet je niet welke richting je best uitgaat?

 

Dan is het tijd voor loopbaanbegeleiding! 

Ik kan je ondersteunen bij je denk- en veranderingsproces.  Ik ben een rustige, structurerende, empathische, positief ingestelde coach. Mijn achtergrond als bedrijfspsycholoog met coachingopleiding en mijn eigen ervaring als people manager en recente carrièreswitch kan ik allemaal inzetten om jou te ondersteunen om je eigen pad te vinden.

Bij de loopbaanbegeleiding maak ik gebruik van Career Fitness Profiler, een wetenschappelijk onderbouwde test die meteen ook structuur geeft aan het volledige traject. Eerst gaan we op zoek naar wat jou energie geeft, waar je sterktes zitten en bepalen welke richting je uit wil. Dan gaan we op zoek naar nieuwe mogelijkheden om die voldoening te vinden. Je eindigt met een actieplan om proactief stappen te nemen om die mogelijkheden te realiseren. 

De loopbaanbegeleiding kan bij mij thuis plaatsvinden in een gezellige coachingruimte of (mijn voorkeur in corona-tijden) online. Ik heb alle oefeningen herwerkt zodat we perfect interactief kunnen werken via zoom. Toch blijft er altijd ruimte voor ouderwetse pen en papier. Je werkt ook in een schrift want schrijven versterkt je denkproces.

 

Met VDAB loopbaancheques

We starten met het bepalen van jouw  Career Fitness Profiel ontwikkeld door TalentlogIQs, licenced by Antwerp Management School. Dit wordt de basis van een coachingtraject op maat van wat jij nodig hebt zodat je een sprong kan maken in de richting van wat jou voldoening geeft.

Zonder VDAB loopbaancheques

Ook als je geen recht hebt op VDAB loopbaancheques kan je jouw unieke sleutels ontdekken die de deur openen naar een zinvolle loopbaan. Op basis van Career Fitness ProfielCareer Fitness Profiler

Career Fitness Profiel is een wetenschappelijk onderbouwde, toekomstgerichte test in het kader van loopbanen. Ontwikkeld door Talentlogiqs in samenwerking van Universiteit AntwerpenPartners

In samenwerking met Eclips Consult en Orientaeuro