Er is de laatste jaren heel wat wetenschappelijk onderzoek gedaan rond loopbanen. Zo is er ontdekt dat een succesvolle loopbaan voor iedereen iets anders is en dat je vaardigheden kan ontwikkelen om je loopbaan in handen te nemen. Talentlogiqs , een spin-of van Antwerp Management School ontwikkelde tests om hiermee aan de slag te gaan.

Als gecertifieerd gebruiker van deze test bied ik drie opties aan om jezelf te testen

 

 

Career Fitness Scan

Wat?

Je weet al goed wat je wil in je loopbaan, maar iets houdt je tegen om echt actie te nemen. Dan helpt een korte zelfanalyse. Je krijgt een rapport met je persoonlijke ontwikkelpunten om je loopbaan actief in handen te nemen.


Praktisch

Contacteer me via mail of whatsapp. Ik stuur je een link voor de test. Als je de test hebt ingevuld stuur ik je het rapport.
Prijs

72€
Voorbeeld van een rapport

 

Career Fitness Coaching

Wat?

Je zit vast in je loopbaan en hebt nood aan een begeleiding hierin. Kies voor het Career Fitness Profiel en combineer dat met een diepgaand loopbaantraject van 4 uren via een VDAB-loopbaancheque.


Praktisch

Contacteer me via mail of whatsapp. We checken of je in aanmerking komt voor VDAB loopbaancheque. Jij vraagt de cheque aan. Ik stuur je een link voor de test. Als je de test hebt ingevuld stuur ik je het rapport en plannen we de on-line coaching sessies

Prijs

Tijdelijke actie omdat het speciale tijden zijn: 88€  (Normaal 158€)
Je betaalt 48€ voor het Career Fitness Profiel en 40€ aan VDAB voor de loopbaancheque.

Voorbeeld van een rapport

 

Career Fitness Feed-back Session

Wat?

 Je ontvangt een volledig rapport dat je een spiegel voorhoudt over je loopbaan: volg je je drijfveren, waar haal je energie uit, wat zijn je valkuilen, hoe kan je vooruit? Daarna volgt een kort maar intens en efficiënt oriënteringsgesprek van 1,5 uur waarin je feedback krijgt over de test en komt tot een actieplan.

Praktisch

Contacteer me via mail of whatsapp. Ik stuur je een link voor de test. Als je de test hebt ingevuld stuur ik je het rapport en plannen we een zoom-meeting.Prijs

Tijdelijke actie omdat het speciale tijden zijn: 198€ (Normaal 260€)Voorbeeld van een rapport