Loopbanen zijn niet langer lineair en stabiel. Ze worden meer dynamisch doordat de omgeving sneller verandert en doordat de werknemers diverser en meer veeleisend worden. Als werknemer is het goed je te laten begeleiden als je in de knoop zit. Zeer haalbaar met VDAB loopbaancheques. Als bedrijf kunnen daar leren mee omgaan door in dialoog te gaan met werknemers.

 

De jobs van morgen die anders zullen zijn dan vandaag. 

Werknemers zijn op zoek naar aantrekkelijke loopbaanperspectieven

Burn-out lijkt wel een epidemie. Zinvol werk is het vaccin en zelfsturing de weg daarnaartoe.

We moeten langer werken. Zorg dat je dit volhoudt en inzetbaar blijft

Aanbod voor bedrijven

  • Ontwikkelen van een loopbaanbeleid op maat van uw strategie en bedrijfscultuur, uw medewerkers en de evolutie die u verwacht in hun jobs en de arbeidsmarkt. 
  • Werknemers individueel of in groep begeleiden zodat zij weten wat ze willen en zelf actie kunnen nemen om hun loopbaan te sturen. Hiervoor kunnen we gebruik maken van Career Fitness Profiler, een wetenschappelijk onderbouwd instrument dat inzicht geeft in loopbaanwaarden en - attitudes.
  • Workshops  rond inzicht in dynamische loopbanen waarbij praktische handvaten voor een dialoog en acties rond loopbanen aangereikt worden.

Ik maak hierbij graag gebruik van de tools van talentlogIQs.

 

Aanbod voor particulieren

Korte en krachtige coaching waarbij we op zoek gaan naar jouw sterktes, jouw passies en hoe die vorm te geven in een zinvolle job. Wie woont in Vlaanderen of Brussel en voldoet aan de voorwaarden kan hiervoor gebruik maken van VDAB loopbaancheques: 7 uur begeleiding voor slechts 80€. Contacteer mij snel!

In samenwerking met OrientaEuro.