Career Discovery Workshop

 

De wereld evolueert snel, zowel technologisch als maatschappelijk. Dat heeft impact op de manier waarop we naar loopbanen kijken. Een organisatie kan geen levenslange tewerkstelling in een stabiele omgeving meer beloven en een werknemer wil ook meer dan dat. Dat maakt dat strakke processen worden vervangen door een continue dialoog.

 

Om als managers of als werknemers goed voorbereid te zijn op deze dialoog zijn er de Career Discovery Traject. Career Discovery is een wetenschappelijk instrument, ontwikkeld door Talentlogiqs, in samenwerking met Universiteit Antwerpen.

 

Zo ziet het traject eruit

 

  • Vooraf vul je een korte test in over je loopbaanvaardigheden.
  • Tijdens de workshop maak je kennis met de nieuwe visie op loopbanen, word je bewust van wat jou motiveert, hoe het zit met je energieniveau en wat je daaraan kan doen en krijg je een zicht op je eigen loopbaanvaardigheden.
  • Je verlaat de workshop met een persoonlijk actieplan.

De workshop kan 'live'. Dan voorzien we voor iedereen een werkboek. Een mooi alternatief is een online traject met groepssessies en tussentijdse online opdrachten.

 

Voor wie is dit interessant?

 

Voor organisaties die willen dat er tussen medewerkers en leidinggevenden over loopbanen wordt gesproken wordt en dat dit zinvolle, constructieve gesprekken worden.

Voor mensen die door een reorganisatie gaan of bij wie de job fundamenteel gaat veranderen, zodat ze zien hoe dit kansen kan bieden als ze initiatief gaan nemen.

Voor iedereen, want iedereen stelt zich wel eens vragen bij leven en werk en hoe dat allemaal verder moet.