Career Fitness Profiler

Meten is weten: hoe loopbaan-fit is je medewerker?

 

Talentlogiqs, licensed by Universiteit Antwerpen heeft het Career Fitness Profiler instrument ontwikkeld op basis van actuele wetenschappelijke inzichten.  Je ontvangt een volledig rapport dat je een spiegel voorhoudt over je loopbaan:

 • Loopbaanvaardigheden: Hoe goed zijn je loopbaanvaardigheden ontwikkeld: heb je een hoofd dat mogelijkheden ziet, geeft je buik de weg aan naar wat je écht nodig hebt en volg je die weg, zijn je armen sterk genoeg om kansen naar je toe te trekken en durven je benen de sprong te wagen als je moment daar is? 
 • Loopbaanwaarden: Wat drijft je in je loopbaan? Waarden maken deel uit van je identiteit en kunnen je helpen om richting te geven aan je loopbaan. 
  • Energie & Stress Balans: geeft je inzicht in je huidig stressniveau. Heb je energie te over of schuur je tegen overspannenheid aan? 

   

  Uitgebreide feedback en aanzet tot actieplan

   

  De testresultaten worden uitgebreid teruggekoppeld naar je medewerker die wordt uitgedaagd na te denken over zichzelf op basis van het rapport. Verder is het ook mogelijk een terugkoppeling te krijgen naar de leidinggevende en/of HR rond eventuele spanningen en risico's in het profiel, waar past de persoon het best, hoe kan de persoon het best begeleid worden,...