© Ivan Put

Ik sta voor een duurzame HR-aanpak die de mens centraal stelt en evidence based is.

 

Mijn loopbaan startte ik bij Pfizer als recruitment manager. 5 jaar later maakte ik de overstap naar AG Insurance waar ik achtereenvolgens HR advisor, project manager, HRBP manager, head of business partners and talent management en HR strateeg was. Sinds 2018 ben ik zelfstandig consultant.

 

Ik ben master in de arbeids- en organisatiepsychologie met een aanvulling in de bedrijfseconomie van KU Leuven. Ik volgde de master class in strategisch HRM aan de Vlerick Business School en leergang verbindend en professioneel coachen bij Jenny Giezeman. Ik ben gecertifieerd voor het gebruik van SHL-tests en van Career Fitness Profiler en Career Discovery Traject van Talentlogiqs.

 

Ik sta positief in het leven met een flinke dosis empathie. Ik hou van verandering en vernieuwing. Ik werk gestructureerd en efficiënt. Ik breng rust waar dat nodig is. Ik sla de brug tussen richting geven aan het beleid en praktisch werk op het terrein. Ik heb een eigen visie maar vind het nog fijner om die samen met anderen op te bouwen.