© Ivan Put

Mijn loopbaan startte ik bij Pfizer als recruitment manager. 5 jaar later maakte ik de overstap naar AG Insurance waar ik achtereenvolgens HR advisor, project manager, HRBP manager, head of business partners and talent management en HR strateeg was. Sinds 2018 ben ik zelfstandig consultant.

 

Na mijn master in de arbeids- en organisatiepsychologie volgde ik een aanvullend jaar bedrijfseconomie aan de KU Leuven. Daarna ben ik altijd blijven leren: o.a. via de master class in strategisch HRM aan de Vlerick Business School, een leergang verbindend en professioneel coachen. Ik ben gecertifieerd voor het gebruik van SHL-tests en van Career Fitness Profiler en Career Discovery Traject van Talentlogiqs.

 

Ik sta positief in het leven met een open blik en een flinke dosis empathie. Ik werk gestructureerd en efficiënt. Ik breng rust waar dat nodig is. Ik sla de brug tussen richting geven aan het beleid en praktisch werk op het terrein. Ik heb een eigen visie maar vind het nog fijner om die samen met anderen op te bouwen.